Hirdetés

Új területen próbál teret nyerni a Sonos, de persze a füleidet célozza ezzel is



|

Várhatóan jövőre jelenik meg a brand első prémium kategóriás fülese.

Hirdetés

A hordozható és otthoni hangfalak szakértője, a Sonos, kétezres évek eleji megalakulásával egy olyan piaci rést célzott meg, amelyre az ebben az időszakban megjelent okostelefonok elterjedése teremtette meg az igényt. Az amerikai cég prémium minőségű, ehhez képest még megfizethető eszközeivel az Egyesült Államok után meghódítva Európát hazánkba is eljutott. Az egyszerű, kézben elférő hordozható hangszóróktól kezdve a házimozi rendszerekig széles körben audio eszközöket fejlesztő cég még egy dologgal mindenképp tartozik: egy jó minőségű fülhallgató fejlesztésével.

Jó hír a márkahű rajongóknak, hogy a Sonos nem marad adósuk. A hírek szerint még a jövő év során piacra dobja első fülhallgatóját, ami nem éppen az olcsó kategóriába tartozik majd. A vállalat vezérigazgatója Patrick Spence a legutóbbi negyedéves beszámolójában azt a kijelentést tette, hogy hamarosan egy új multimilliárdos termékkategória piacra dobására készülnek.

Hirdetés

Ha a feltételezések és értesülések igaznak bizonyulnak, a vállalatnak komoly és nagymúltú versenytársakkal kell versengnie a vevők kegyeiért. Egyes sajtóértesülések szerint az ötlet nem egy hirtelen elgondolás következménye, hanem egy többéves fejlesztés eredménye lesz. A fejhallgatót állítólag ellátják a cég saját hangalapú asszisztensével is.

És az újdonságok sora itt még nem ér véget, a szivárogtatások szerint set top box fronton is gondolkodik a cég, ezt kiegészítenedő pedig jöhet hamarosan a Sonos Arc soundbar utódja, és új generáció érkezik a hordozható Sonos Roam hangszóróból is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.