Hirdetés

Újszerű és hatékony módon tanulhatnak a PC World előfizetői



|

Az EpistoGram oktatási platformjának több online tanfolyamához is ingyenes hozzáférést kaphatnak az előfizetők.

Hirdetés

Gyökeresen változott meg az életünk az elmúlt két évben, ez pedig az információszerzés módjára is igaz. A különféle ismeretek online elsajátítására ezelőtt is szép számmal akadtak platformok, a pandémia hatására azonban jóval több tananyag került át a digitális térbe, amihez kénytelen-kelletlen, de igazodnia kellett mindenkinek. Az anyagok minősége azonban rendkívül széles spektrumon mozog, sok a hiányos, rosszul összeállított tananyag, ráadásul a mai napig nem ismerik fel sokszor, hogy nem elég pusztán az online elérhetőség, a felhasználók figyelmének és érdeklődésének fenntartása is jelentős tervezést kíván.

Az EpistoGram csapatának platformja szakít az unalmas, sokszor több tízórás tanfolyamokkal, helyette gyorsan feldolgozható, dinamikus és a gyakorlatban is azonnal alkalmazható tudást kínál. Céljuk, hogy az anyagok monoton, egyirányú leadása helyett segítsen kiaknázni hallgatói számára saját tanulási stílusuk előnyeit, drámai módon növelve így a hatékonyságot és messzire száműzve az unalmas, repetitív, időpazarló folyamatokat.

Hirdetés

Merőben új iskola

Emiatt már a legelső lépéstől sok, szokatlan újdonság várja a felhasználót. Amikor beregisztrál a platformra (ehhez egy szimpla böngésző tökéletesen elegendő), egy 35 kérdésből álló, általános kérdésekből összeállított kérdőív fogadja, amelynek segítségével a platform algoritmusa alapvető képet kap arról, milyen módszerekkel tudjuk a legkönnyebben elsajátítani az új ismeretanyagot. A modern és divatos, könnyen átlátható, mégis informatív felület mögött van az igaz varázslat: a program hosszú távon figyeli a felhasználót, majd a statisztika alapján egyedi fejlődési és tanulási görbéket generál, amelyek segítségével igazítja a tanfolyam tempóját és mélységét az egyéni adottságokhoz.

Ezeket az értékeket te is pontosan követheted, az EpistoGram-fiókodba belépve megannyi grafikonnal, ábrával és apró tippel fogsz találkozni. A rendszer arra is ügyel, hogy az épp homályba vesző, korábban leadott tananyag ne süllyedjen el. Különböző módszerek segítségével folyamatosan visszaellenőrzi a tanultakat, amely jelentősen javítja az általános emlékezőkészséget is.

A videós tananyagokat böngészve azonnal fel fog tűnni, hogy egy-egy rész nem hosszabb öt percnél, így akkor sem kell lemondanod a fejlődésről, ha csak napi 15-20 perced van a tanulásra az adott témában. A folyamatos aktivitást is jutalmazza a rendszer a már bizonyítottan hatásos gamification elven, mégpedig pontokkal, amelyeket beválthatsz a felületen, és kedvezményes termékeket, szolgáltatásokat vásárolhatsz rajtuk (például Legót, Windows-licenckulcsot stb.).

Unalom helyett gyakorlati tudás

A platform 2022-ben fog debütálni elsősorban céges felhasználásra, a PC World előfizetői azonban exkluzív hozzáférést kapnak, és az elsők között léphetnek be. Induláskor az Excel, a Word és a PowerPoint magabiztos használatát sajátíthatják el, továbbá egyéb minikurzusokon vehetnek részt, és profi, piacképes tudást szerezhetnek akciósan több felkapott területen is (például Google Ads, Facebook-hirdetések). A platform és az újabb tananyagok fejlesztése javában folyik, a PC World Ultimate csomagra előfizető felhasználók pedig minden technikai újdonsághoz hozzáférhetnek majd az aktiválásuk utáni első évben, ezen túl pedig kedvezményesen vásárolhatják meg a folyamatosan érkező tanfolyamokat is.

Tanfolyamok előfizetőknek

A PC World Ultimate előfizetői számára ingyenesen elérhető tanfolyamok

  • Excel-alapok: a kezdő lépésektől a bonyolult függvényekig
  • Word A-Z: formázás az alapoktól, stílusosan
  • PowerPoint mindenkinek: prezentációkészítés hatékonyan
  • OBS minikurzus: képernyőfelvételek készítése percek alatt
  • Tervezett extra kurzusok az előfizetők számára (az aktivitásért cserébe oldhatók fel)
  • Instagram-gyorstalpaló kisvállalkozásoknak
  • Adatbányászat Pythonnal: információgyűjtés villámgyorsan

PC World-előfizetők számára kedvezményesen megvásárolható kurzusok

  • Hirdessünk Google Adsben: a kezdetektől a részletes beállításokig - 50.000 Ft helyett 9.900 Ft
  • LinkedIn használata vállalkozásoknak - 90.000 Ft helyett 14.900 Ft
  • Facebook-hirdetések, alapozó - 40.000 Ft helyett 9.900 Ft
  • Facebook-hirdetések haladóknak - 80.000 Ft helyett 22.900 Ft

Tervezett extra kurzusok az előfizetők számára az aktivitásért cserébe oldhatók fel.

Az Epistogram fent ismertetett online kurzusait ajándékba kapod (némelyiket pedig jelentős kedvezménnyel megvásárolhatod), ha az Ultimate csomagok valamelyikét választva legkésőbb 2022. január 31-ig előfizetsz a PC World magazinra. A 34 980 forintos ajánlat részeként 12 hónapon át házhoz jön a PC World, választhatsz egy ajándék hardvert (van olyan csomag, amelyikhez több is jár), és persze a tiéd lesz még a Norton 360 Standard védelmi csomag, egy Veger AC02 USB Type-C-kábel, valamint a Pizza Connection 3 steames PC-játék is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.