Hirdetés

Váratlan dráma van a Nokia mögött álló gyártónál



|

A HMD Global ügyvezetője azonnali hatállyal távozott a vállalattól.

Hirdetés

Arto Nummela régi nokiás veterán, azonban többé nem ő a HMD Global ügyvezetője. Ez a vállalat gyártja jelenleg a Nokia okostelefonokat. A döntés azonnali hatállyal lép érvénybe, Nummela helyére pedig Florian Seiche érkezik, aki a cég mostani elnöke. 

Hirdetés

Bár Nummela jelentős szerepet vállalt a működés és a csapat összerakásában, valamint az első okostelefonok piacra dobásában, a HMD Global most megköszönte a munkáját. 

A hír talán nem a legjobbkor jött a cégnek, elvégre mostanában számítunk a Nokia 8 bemutatójára, amelyről már minden kiszivárgott, és egy rövid ideig még a Nokia honlapján is megjelent az utóbbi órákban. 

Nummela egyébként olyan Nokiákat akart, amelyek nem a megapixelek és processzormagok versenyébe szállnak be, hanem kiváló ár-érték arányt adnak, és nincsenek tele bloatware-rel. 

A HMD Global hivatalosan annyit mondott, hogy a távozás személyes ügy volt Nummela és az igazgatótanács részéről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.