Hirdetés

Végtelenül fura bugba futottunk bele YouTube-on



|

Nemrég feltöltöttünk egy videót, aztán csak pislogtunk.

Hirdetés

Nemrég került fel a GameStar Hungary YouTube-csatornájára a GameStar és a Leet közös podcastsorozatának, vagyis a Heti Metának a legújabb része, élesítés után viszont egy nagyon furcsa hibára lettünk figyelmesek a szerkesztőségben. 

A mobiltelefonos YouTube applikációban ugyanis egyáltalán nem volt hangja a videónak.

Hirdetés

Gyorsan ellenőriztük a videót több számítógépen, valamint okostévés és játékkonzolos YouTube appban is, és sehol sem tapasztaltunk hasonló hibát. Aztán arra lettünk figyelmesek, hogy nem minden telefon esetében jön elő a bug, végül pedig jött a nagy reveláció:

csak akkor nincs hangja a videónak, ha WiFi-re kapcsolódva kezdjük el nézni,

mobiladatot használva viszont tökéletes a hang, nem tapasztalható semmiféle bug.

Az alábbi videóról van szó, tegyetek vele bátran egy próbát ti is (ha ebben a cikkben indítjátok el, akkor mindenképp lesz hangja, de próbáljátok meg úgy is, hogy átkattintotok a YouTube appba):

Nálatok is fennáll a hiba? Találkoztatok már hasonlóval?

Frissítés: Úgy tűnik, időközben bármi is volt az eredeti hiba, csak megoldódott és immár WiFi-n keresztül is van hangja a videónak a tesztelt telefonokon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.