Hirdetés

Villámgyorsan indul majd a Galaxy S10 kamerája



|

Elég lesz a kijelzőbe fúrt kamera irányából egyet simítani, és máris lehet fotózni, videózni - erről árulkodik a Galaxy A8s.

Hirdetés

Azt már rég tudjuk, hogy a Samsung Galaxy S10 modellek Infinity-O kijelzővel érkeznek, amelynek a felső sarkába rejtik a szelfikamerát. A Galaxy S10+ egyenesen kettőt is kap ebből. Időközben azonban megjelent a Samsung első ilyen fúrt kijelzős készüléke, a Galaxy A8s. 

Hirdetés

A Samsung egyik újítása, hogy az Infinity-O kijelzős készülékeken praktikus módon elég a kamera környékéről simítani egyet lefelé, máris lehet fotózni, videózni. Ehhez egyébként nagyon látványos animált effekt is társul. 

Ice Universe forrásai szerint nem csak a Galaxy A8s tud ilyet, a Galaxy S10 és a Galaxy S10+ hasonló animációval és funkcióval érkezik. A különbség csak az lesz, hogy a zászlóshajóknál a szelfikamerák a jobb felső sarokba kerülnek. 

A Samsung elvileg más kényelmi funkciókkal is újít, maga a kamera pedig bármilyen alkalmazásból elindítható lesz, ha a felhasználó a kamera irányából simít egyet. Az új Samsung okostelefonok február 20-án debütálnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.