Hirdetés

Zajszűrős és vezetékes fülhallgatóval kísérné a Galaxy Note 10-et a Samsung



|

Ez a fülhallgató azonban USB-C-s csatlakozóval rendelkezik majd, mire a jackcsatlakozó tényleg eltűnik a Galaxy Note 10-ről.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Note 10 az idei év egyik, vagy talán a legjobb okostelefonja lesz, számos meglepetéssel. Roland Quandt nemrég például elárulta, hogy a Samsung a készülékkel egyszerre bemutat majd egy vezetékes, zajszűrős fülhallgatót. 

Hirdetés

Az sajnos nem derült ki, hogy ez benne lesz-e a Galaxy Note 10 dobozában gyárilag, esetleg csak valamilyen különleges csomag mellé kapnánk meg. Egy dolog azonban tiszta: a fülhallgató USB-C-s csatlakozót kap. 

Mi értelme ennek? A Galaxy Note 10 tényleg úgy néz ki, hogy sokak nagy bánatára leszámol a jackcsatlakozóval, mindezt pedig újabb kiszivárgott képek is bizonyítják

Quandt egyébként megtudta azt is, hogy a Galaxy Note 10-hez tartozó EP-N5200-as vezeték nélküli töltő már 20 wattos töltésre is képes lesz. További érdekesség lesz a Samsung 9 wattos vezeték nélküli mobiltartója, ami töltésre is képes. Ezt elvileg autóban tudjuk majd használni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.