Hirdetés

60 hüvelykes, feltekerhető OLED-kijelzővel ringat el az új Razer gamerszék



|

A Project Brooklyn egyelőre csak koncepció, és lehet vitatkozni, hogy ez a gamerek álma vagy csak egy újabb lépés a Wall-E eltunyult emberiségképe felé.

Hirdetés

A Razer a tavalyi CES-en a versenyautók ihlette Eracing Simulatorral villantott egy nagyot, idén sem maradt adósunk további szokatlan különlegességek bemutatásával. A Project Brooklyn egy meghökkentő gamerszék lett. Egyelőre csak koncepció, tehát nem biztos, hogy valaha megvásárolható lesz, de az tény, hogy a látvány nem mindennapi. 

A szék nagy trükkje az, hogy ügyes megoldásokkal egy feltekerhető OLED-kijelzőt képes lógatni a felhasználó orra elé, 60 hüvelykes méretben. Ez állítólag lenyűgöző képi részletességet és minőséget garantál, hajlított formában. 

Egyesek már konkrétan gamertrónnak hívják a Razer alkotását, de megy a vita arról, hogy ez most tényleg a játékosok álma vagy csak egy bődületes és felesleges túlzás, amivel felhívják a márkára a figyelmet. 

Hirdetés

A kartámaszokról mindenesetre a kontrollerek, egér és billentyűzet is elérhető, úgy tervezték a széket, hogy PC-hez és konzolhoz is jó legyen, továbbá Hypersense haptikus visszajelzést is adjon. És azért egy kis RGB-s fény akad itt, hogy teljes legyen a gamerélmény. 

Árakról nem beszéltek, de a sokkal kevésbé menő Acer Predator Thronos is már 14 ezer dollár, szóval ha valaha is lesz ebből valami, abban biztosak lehetünk, hogy nem lesz olcsó móka. Ti szeretnétek ilyesmi gamerszéket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.