Hirdetés

Apró és stílusos gépház lett az Asus ROG Z11



|

A kompakt ROG Z11 számítógépház egy mini-ITX-es megoldás az Asus jóvoltából, gamerek számára.

Hirdetés

Az Asus azokra is gondolt, akik kompakt gamergépet szeretnének összerakni, például DTX vagy mini-ITX formátumú alaplapra építve, de eközben valami egyedi dizájnt is szeretnének. Nekik készült a ROG Z11 számítógépház, amely jelenleg 280 dollárért kapható, és képes befogadni a 3-slotot grafikus vezérlőt, valamint egy ATX-es tápegységet is. 

Hirdetés

Eközben adott az egyedi, különleges dizájn, üveg oldalpanellel, és előre is jutott némi üveg. Az alaplapot pedig 11 fokkal megdöntve rögzítik a nagyobb hely érdekében. A ház csak feketében kapható, de vertikálisan és horizontálisan is használható. Belülre maximum 5 darab 120 mm-es ventilátor fér, 140 mm-esből maximum 3 darab. Radiátoroknál 240 és 120 mm a maximum, hátul és alul. 

A portok tekintetében akad USB 3.2-es C-típusú és A-típusú, valamint USB 2.0 is. A GPU maximális hossza 320 mm, a CPU-hűtő maximum magassága 130 mm lehet. Az alaplapi tálca mögött pedig akad 40 mm plusz hely a kábeleknek. A PSU maximum 160 mm hosszú lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.