Hirdetés

Ha az ASUS-tól veszel új grafikus kártyát, megveszik tőled a régit



|

Akár 270 angol fontot, azaz nagyjából 96 ezer forintot is visszatérít nyári akciójában az ASUS, ha most cserélnéd újra a grafikus kártyádat. Sajnos csak az Egyesült Királyságban működik, de kis csavarral megoldható.

Hirdetés

A Trade Up Your Graphics névre hallgató akció lényege, hogy miután valaki egy új videokártyát vásárol, az akció egyik aloldalán kiszámolhatja, hogy az új és a régi kártyák alapján milyen visszatérítésre számíthat. Ezután 45 napon belül kell beküldeni a régi kártyát, az összeget pedig annak beérkezéséhez képest legkésőbb 30 napon belül kapjuk kézhez.

Hirdetés

Az új kártya lehet bármilyen most kapható GeForce modell, függetlenül attól, hogy ROG, TUF, Dual vagy Phoenix sorozatú. A régi kártyával kapcsolatban pedig mindössze egy a lényeg, hogy a GTX 650-nél legyen újabb, de például egy GTX 1080 már beleszámít a körbe. A kalkulációtól függően 35 és 270 font között jöhet a visszatérítés. Hasraütésre kipróbáltunk néhány esetet, ha például egy ROG-STRIX-GTX1650-A4G-GAMING az új választottunk és egy Radeon RX 480-at küldünk vissza, 75 fontra számíthatunk, míg egy ROG-STRIX-RTX2080TI-O11G-GAMING és egy GeForce GTX 1080 Ti cseréje esetén már elérjük a 270 fontos felső határt.

Az összes szóba jöhető termék listáját egyébként itt lehet végigböngészni. Ugyan az akció csak az Egyesült Királyságban vásárolt új kártyákra érvényes, és innen kell visszaküldeni is a régit, gyaníthatólag mostanában könnyen talál bárki olyan rokont vagy ismerőst, aki épp Londonban vagy a szigetország más városaiban él, vagy oda látogat a kérdéses időszakban. Mivel egyelőre uniós országról beszélünk, ezért nem is ütközik törvénybe, hogy így bonyolítsuk le a vásárlást és a visszaküldést, szóval ha valaki "jóra számolja" a cserét, már kezdheti is keresni a kinti kontaktot. A cseréhez csak az új kártya vásárlását bizonyító nyugta másolatát kell bemutatni, tehát elvileg a visszaküldendő darabhoz nem kének ilyet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.