Hirdetés

Az MSI szupergyors SSD-je garantáltan felturbózza a PlayStation 5-öt



|

Létezik alternatíva, ha nem lennénk elégedettek a PlayStation 5 beépített háttértárával.

Hirdetés

Egyértelműen jó döntés volt a Sony részéről, hogy a PlayStation 5-öt már gyárilag SSD-vel szerelték fel, hiszen ennek köszönhetően jóval fürgébb lett a masina, mint elődje, a PlayStation 4.

Ez a fajta háttértár ráadásul nemcsak a játékélményt javíthatja fel nagy mértékben, hanem még a konzolra fejlesztő csapatok életét is megkönnyítheti. A hardvert viszonylag egyszerűen cserélgethetik a felhasználók, ebből kifolyólag pedig érdemes is lehet szétnézni a külsős csapatok alternatívái között.

Hirdetés

A számos remek hardver és periféria mögött álló MSI elő is állt egy vadonatúj SSD-családdal, amivel akár még ütősebbé varázsolhatjuk konzolunk teljesítményét. A PCIe 4.0-t támogató, NVMe M.2-es MSI SPATIUM M480 PLAY 500 GB-os, illetve 1, 2 és 4 TB-os kiadásban lesz megvásárolható, és 7000 MB/s-es olvasási, illetve 6800 MB/s-os írási gyorsaságával bizony simán megállja a helyét PlayStation 5 mellett egy bivalyerős PC-ben is.

Attól sem igazán kell tartanunk, hogy az SSD lesz a legforróbb alkatrész a gépünkben, ugyanis az alumínium hűtőborda segít a megfelelő hőeloszlásban, a teljesítményt pedig még tovább javíthatja a DRAM cache buffer és az SLC cache.

Szerintetek szükséges lehet SSD-t cserélni egy PS5-ben, vagy simán megállja a helyét a gyári alkatrész?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.