Hirdetés

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty témájú videokártyát nyerhetsz az Nvidiától



|

Sorsolással ünnepli a kiegészítő érkezését a zöld csapat.

Hirdetés

Habár a 2020-ban kiadott Cyberpunk 2077 rajtja az iparág történetének egyik legcsúfosabb megjelenésére sikerült, a lengyel CD Projekt RED játéka azóta már rengeteg javításon és bővítésen esett át, ma pedig befut a gyökeres változásokat hozó 2.0-s frissítés is, amit napokon belül követ a 18-20 órányi extra kampányt tartogató Phantom Liberty-kiegészítő.

Az Nvidia partnerként vesz részt a hype felkorbácsolásában, melynek érdekében nyereményjátékot is hirdetett a cég, egy igazi szörnyeteget vetve a nép soraiba.

Hirdetés

A zöld csapat által kiírt sorsolás egy Cyberpunk 2077: Phantom Liberty-témájú dizájnban tündöklő GeForce RTX 4090-es csúcskártyát tett megnyerhetővé, amelynek teljesítménye  garantálja, hogy Night City leggyönyörűbb negyedei sem fektetik meg a PC-det, legalábbis ha nem lesz gond az optimalizálással. A játékban való részvételhez csak kedvelni és kommentelni kell az alábbi X-posztot.

Ha pedig kíváncsi vagy, mire is képes az AD102-es GPU-val és 24 GB-nyi GDDR6X memóriával hajtott erőgép a Phantom Libertyben, az alábbi kedvcsináló videóban gyönyörködhetsz a DLSS 3.5 felskálázás és a sugárkövetés (ray tracing) által támogatott látványban:

A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty szeptember 26-án válik elérhetővé PC-n, PlayStation 5-ön valamint Series X|S konzolokon, az alapjátékot még megkapó előző generációs konzolok viszont ezúttal kimaradnak a mókából, sőt az említett 2.0-ás patch előnyeiből is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.