Hirdetés

Érkezhet az Asus GeForce RTX 3060 Ultra?



|

Most kaptunk egy képet az Ultra névre keresztelt RTX 3060-ról, és egyesek azt is tudni vélik, hogy mikor és mennyiért érkezik az új kártya.

Hirdetés

Ha valaki már nem tudja követni, hogy az új generációs videokártyacsaládjában egészen pontosan milyen hardverekkel állt elő az Nvidia, azt nem tudjuk hibáztatni, hiszen az alapmodellek, azaz a GeForce RTX 3050, RTX 3060, RTX 3070 RTX, 3080 és RTX 3090 mellett a legtöbbhöz érkezik még egy erősebb, "Ti" kiadás is. Most úgy néz ki, hogy az RTX 3060-as széria kap egy még combosabb kiadást is.

A Wccftech értesülései szerint a GeForce RTX 3060 Ultra névre hallgató GPU képességeiben valahol az RTX 3060 Ti és az RTX 3070 között helyezkedik majd el. Egy 12 GB-os GDDR6-os memória felel majd a gyorsaságáért, mi kifejezetten figyelemreméltó, hiszen az előbb említett két kártyában is csak 8-8 GB-ot találunk.

Hirdetés

Egy képet is kaptunk a kártyáról, valamint annak csomagolásáról:

A források azt állítják, hogy a kártyát viszonylag olcsón, nagyjából 300 dollárért kínálja majd a gyártó, a hazai boltokba viszont jó eséllyel nem érkezik 100-110 ezer forint alatt.

Pontos megjelenésről egyelőre még nem számoltak be, de ha igaznak bizonyulnak a pletykák, akkor még idén érkezhet a hardver.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.