Hirdetés

Költenél arra, hogy más videó fogadjon a géped bekapcsolásakor?



|

A SteamDB készítője arra utaló jeleket talált, hogy a Steam Deck bekapcsolását is egyedibbé tehetjük majd.

Hirdetés

Továbbra is hatalmas a kereslet a Valve hordozható kütyüjére, a vállalat ugyanolyan nehezen tud lépést tartani a vásárlói igényekkel, mint a Sony a PlayStation 5 esetében. Július végén azonban jó hírt kaptak a leendő tulajok: akik megrendelték, már ebben az évben hozzájuthatnak a hardverhez, ráadásul a gyártó már foglalás nélkül fogadja a rendeléseket, felpörgött a termelés. 

A hordozható PC-konzol hibrid (amelynek második generációs változata teljesen megújulhat) sikerét nem csupán annak köszönheti, hogy a kezünkben tarthatjuk a steames játékgyűjteményünket, hanem annak is, hogy minél jobban ismerjük a gépünket, annál inkább a saját ízlésünkre szabhatjuk azt, a Valve minden eszközt megad ahhoz, hogy szabadon formálhassuk. 

Hirdetés

A SteamDB-t készítő Pavel Djundik felfedezése alapján ehhez fog hozzájárulni az is, amire a feltételezések szerint a Valve készül: a Steam Points Shopban elkezdi árulni a Steam Deck különböző indítóvideóit. Az utóbbi időben ezek az egyedi tartalmak szárnyra kaptak és egy Reddit-felhasználó, bizonyos waylaidwanderer odáig is elment, hogy létrehozta a SteamDeckRepo nevű honlapot, amelyen a felhasználók megoszthatják egymás között a saját videóikat. 

Djundik találata alapján a Valve is szeretne ráugrani erre a trendre, a Points Shop kódjában ugyanis "Steam Deck Startup Movies"-ra való utalásokra bukkant. Várhatóan a Steam Deck Itemsen belül kapnak saját szekciót majd a videók, ahol például pontokért a virtuális billentyűzetet is átállíthatjuk:

Várhatóan a következő szöveg fogadja majd a felhasználókat: 

"Használd fel a Steam-pontjaidat, hogy megszerezd ezt a Steam Deck indulófilmet. Beállíthatod, hogy ez a film lejátszódjon, amikor a Steam Decked elindul".

Arról egyelőre nincs hír, hogy a fejlesztők által készített hivatalos opciók mikortól kerülnek fel a Points Shopba vagy hogy mennyi pontba fognak kerülni, de addig is érdemes gyűjtögetni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.