Hirdetés

Gamerek igényeire szabott fülhallgatókat és egereket villantott az Asus



|

Tervezésükkor kiemelt szempont volt, hogy használatuk kényelmes legyen, és ne gátolják a vezetékek sem.

Hirdetés

Hagyományosan a kölni videojátékos expó, a gamescom nyitóestéjére időzíti az Asus az őszi szezonra szánt gamercentrikus termékeinek bemutatóját; ezúttal új OLED-paneles gamer montitorok, AMD AM5-ös alaplapok és ROG Rapture routerek társaságában egerek és fülhallgatók fürdőztek a rivaldafényben. Az utóbbi perifériák tervezésekor két dolgot tartott szem előtt a gyártó, legyenek könnyűek, illetve ne kelljen a felhasználónak holmi zsinórokkal vesződnie. Igaz, cserébe időnként tölteni kell az eszközöket, de hát valamit valamiért...

Hirdetés

Célra tarts!

A két egér közül a ROG Keris Wireless AimPoint a könnyebbik, mindössze 75 grammot nyom a mérlegen. 36 000 dpi- ROG AimPoint optikai szenzor, 650 ips sebesség, 50 g gyorsulás és 1000 Hz-es mintavételi gyakoriság jellemzi. A gyors és megbízható kapcsolatról Bluetooth, illetve 2,4 GHz-es RF mód gondoskodik, az utóbbit használva egy töltéssel akár 119 órányi működés is garantálható. Nem árt tudni, hogy a ROG mikrokapcsolókat ki lehet cserélni 3 tűs mechanikus, vagy 5 tűs optikai mikrokapcsolókra. A gombokat pedig csúszásgátló bevonattal látták el, de magát az egér testét is úgy alakították ki, hogy biztos fogást nyújtson.

Picivel testesebb csak a ROG Gladius III Wireless AimPoint (79 grammról beszélünk), amelyet rokonáéval egyenértékű szenzorral szereltek fel. Sőt az imént felsorolt paraméterek és vonások ugyanúgy érvényesek erre a csúcsrágcsálóra is.

Mindent a fülnek

Akár single-player játékokat tolunk, akár multiban próbálunk érvényesülni, bármikor jól jöhet egy kényelmes headset. A ROG Cetra True Wireless termékcsalád sztenderd és Pro kivitelben érkezik. Utóbbi Bluetooth és USB-C csatlakozó révén kapcsolódhat PC-nkhez, és különféle zajszűrő megoldásokat vet be annak érdekében, hogy semmi se zavarja a kommunikációt a csapattársakkal, illetve nehogy tönkretegyék az immerziót a külvilág zörejei. A ROG Cetra True Wireless fülesek együttműködnek a ROG Phone 6-tal, a csatlakozást követően automatikusan aktiválódó játékmód igyekszik zavartalanná tenni az audioélményt.

Az akkumulátor a használat módjától függően akár 28 órát is kibírhat egyetlen töltéssel( van lehetőség Qi-töltésre). Ergonomikus kialakítás és IPX4-es vízállóság hivatott gondoskodni a kényelmünkről.

A 10 mm-es meghajtókkal rendelkező ROG Cetra True Wirelesst szintén IPX4-es vízállósággal látták el, egy töltéssel akár 27 órán át is használhatjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.