Hirdetés

Hamarosan új Unreal Engine 5-ös projekteket villant az Epic Games



|

A State of Unreal című esemény alapos áttekintés ígér arról, hogy hol tart most az új generációs grafikai motor.

Hirdetés

A fejlesztő Epic Games még a kibontakozó pandémia idején, 2020 tavaszán leplezte le az Unreal Engine 5-öt, amely minden korábbinál élethűbb grafikát ígér a játékoknak és a segítségével megalkotott egyéb projekteknek. A motor nyilvánosan hozzáférhető verziója viszont csak tavaly áprilisban rajtolt el, így már nem vagyunk messze az új generációs technológia első születésnapjától.

Az Epic talán ezért látta elérkezettnek az időt, hogy a március 22. és 24. között zajló Game Developer Conference keretében áttekintse, hol is áll most az UE5, egy izgalmasnak ígérkező műsort szállítva a közönségnek.

Hirdetés

A State of Unreal címen futó erődemonstrációra a konferencia első napján, március 22.-én kerül sor, közép-európai idő szerint 18:30-as kezdéssel. Az Unreal Engine 5-tel kapcsolatos fejlesztői programokat is felvezető esemény bepillantást ígér a motor jelenjébe és jövőjébe, remélhetőleg néhány ígéretes játékot is megvillantva.

 "Pillantson be a játékfejlesztés jövőjébe, amikor az Epic Games csapata tehetséges partnereinkkel együtt lép színpadra. Betekintünk néhány új projektbe, belemerülünk az Epic legújabb technológiáiba, és közben jól szórakozunk."

- írja a State of Unreal kedvcsinálója. A műsort fizikai formában is megrendezik, aki viszont akkortájt éppen nem jár a San Franciscó-i Blue Shield Theater környékén, a Twitchen és a YouTube-on is követheti majd a programot. Az Epic tavaly is tartott egy hasonló rendezvényt, amely lényegi bejelentéseket hozott, köztük az Unreal Engine 5-ös Tomb Raiderrel és a CD Projekt RED (The Witcher-széria, Cyberpunk) átváltásával az UE5-re, így az idei bulira is nagy várakozásokkal tekintünk.

Annál is inkább, mert az Unreal Engine 5 háza táján a már ismert projektek is érdekesek: a Tomb Raider mellett az új motorral kalapálják például a S.T.A.L.K.E.R. 2-t, a Seua's Saga: Hellblade 2-t és a Silent Hill 2 remake-jét is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.