Hirdetés

Hamarosan új, vadító színekbe öltöztetheted a PlayStation 5-öd



|

Három új burkolattal jelentkezett a Sony.

Hirdetés

A 2020 ősze óta forgalmazott PlayStation 5 egyik praktikus megoldása, hogy egyetlen mozdulattal eltávolítható a konzol burkolata, így pár percen belül teljesen új gúnyába öltöztethetjük a gépet. Az első nekifutásra voltak is olyan leleményes külsős szereplők, akik ezt kihasználva egyedi fedelek árusításába fogtak, ám a Sony perrel fenyegette meg őket, így ma már csak közvetlenül a gyártótó szerezhetjük be ezeket a kiegészítőket.

Ezért is jó hír, hogy a japánok bővítik a nem kifejezetten széles választékot, és rögtön három további opciót is bedobnak a kalapba.

Hirdetés

A vadonatúj "Deep Earth Collection" kollekció a héten tartott State of Play esemény apropóján mutatkozott be, egy piros (Volcanic Red), egy kék (Cobalt Blue) és egy ezüst (Sterling Silver) burkolattal lepve meg a közönséget, a hozzájuk passzoló DualSense 5 kontrollerekkel együtt. A kiegészítők egy videós kedvcsinálót is kaptak, ha esetleg unnád a PS5-öd külsejét:

Bizonyos országokban (hazánk nincs köztük) október 4-től akár elő is lehet rendelni a konzolfedeleket, de hogy ne legyen egyszerű a dolgunk, nem egy időben fognak megjelenni: a piros és a kék burkolatokat/kontrollereket november 3-tól szállítja a Sony, az ezüst szín viszont csak január 26-án debütál. A fedelek adóval együtt 60 eurós áron futnak be, míg a vezérlőkért 75 eurót kér a gyártó.

A Sony ugyanakkor figyelmeztet, hogy az árak és a megjelenési dátum régiónként eltérhet, így könnyen lehet, hogy Magyarországon kissé másképp alakul majd a menetrend.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.