Hirdetés

Konzolokkal is használható a Razer új Bluetooth fülese



|

A Razer Hammerhead HyperSpeed elvileg mindkét tábornak szól, de a PlayStationösök joggal érezhetik diszkriminálva magukat.

Hirdetés

A legtöbb hardcore gamer valószínűleg puhán párnázott fejhallgatókat viselve merül el a digitális kalandokban, a nemrég egy saját kézikonzollal is előrukkoló Razer viszont azokra is gondol, akik a kompakt megoldásokat kedvelik.

Nekik szól a frissen leleplezett Razer Hammerhead HyperSpeed vezeték nélküli fülhallgató, amely apró formában éri el a kívánt hatást. A jó hír, hogy a zajszűrős füles rögtön mindkét nagy konzolos platformhoz, PlayStation 5-höz és az Xbox Series X|S-hez is passzoló kialakításokban érkezik, ám az előbbi egy nem elhanyagolható kompromisszumot követel.

Hirdetés

A Hammerhead HyperSpeed PlayStation 5-ös, fehérben és kékben pompázó variánsa ugyanis kizárólag a Sony gépéhez képes csatlakozni, míg az xboxos verzió mindkét platformot támogatja. Ennek megfelelően pedig a Razer ki is emelte, hogy a fekete-zöld Xbox-Hammerheadet tekinti a "definitív", vagyis a teljes értékű kiadásnak.

Ez viszont az árban nem tükröződik, mivel mindkét füles nettó 150 dollárért kerül boltokba, valamikor november során. Magyarán, aki a legtöbbet szeretné kapni a 65 ezer forint körüli összegért, annak még PS-tulajként is érdemes elgondolkodni az xboxos változat beszerzésén, főleg, ha mindkét konzolból akad otthon egy-egy példány.

Ami a többi tudnivalót illeti, a Razer Hammerhead Hyperspeed Bluetooth 5.2 és 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolat segítségével találja meg az összhangot a forrásokkal, a dobozban pedig egy USB-C-s jeladót is találunk, amely kapcsán alacsony (25-35 ms-os) késleltetést ígér a gyártó. Az xboxos variáns esetében természetesen nem hiányzik az USB-C/USB-A átalakító sem, hiszen a Microsoft konzoljain nincs Type-C bemenet.

A Chroma RGB-vel felturbózott Hammerheadek töltős tokkal érkeznek, egy töltéssel pedig 30 órányi szórakozást sajtolhatunk ki belőlük. Aki pedig nem konzolokkal használná őket, az természetesen PC-vel, mobillal és tabletekkel, valamint a Razer új kézikonzoljával is megoldhatja a párosítást. A Razer HyperSpeed Hammerhead hivatalos termékoldalát ide kattintva böngészheted.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.