Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered az Nvidiát és a cég videokártyáit?



|

Csak a legnagyobb Nvidia-rajongók fogják tudni hibátlanul kitölteni ezt a kvízt!

Hirdetés

Elég hosszú idő eltelt azóta, hogy utoljára kvízzel jelentkeztünk a PC World Online-on, de korábban nagyon szerettétek ezt a formátumot, úgyhogy úgy döntöttünk, visszatérünk hozzá. Ezen a szombat estén az Nvidia-rajongók csillogtathatják meg tudásukat: az alábbi kvízben elsősorban a cég videokártyáiról lesz szó, de azért érkeznek magával a vállalattal kapcsolatban is kérdések. 

Maga a kvíz természetesen pontosan ugyan úgy fog működni, mint a régebbi kérdéssorok.

Hirdetés

Tíz kérdést kaptok, melyeknél négy-négy felkínált válaszlehetőség közül kell ráböknötök az egyetlen helyes megfejtésre. Ha végeztetek a kvízzel, akkor lent, a kommentek között bátran büszkélkedjetek el az elért pontszámotokkal, illetve témaötleteket is nyugodtan dobjatok be, hogy további kvízek is készülhessenek, amelyekkel tesztelhetitek tudásotokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.