Hirdetés

Már akár PS1-re és PS2-re is rákötheted a PlayStation 5 kontrollerét



|

Egy kiegészítő hozta össze a generációkon átívelő kézfogást, amiből ráadásul más platformok kontrollerei sem maradnak ki.

Hirdetés

Van abban valami utolérhetetlen nosztalgikus érzés, amikor az ember egy régi konzolon veszi elő a kedvenc játékait, az élmény pedig természetesen csak úgy lehet az igazi, ha az eredeti kontrollerek sem maradnak ki a képletből.

Igen ám, de a sokat látott perifériák általában hamarabb megadják magukat, mint maga a hardver, így jó eséllyel sokaknál porosodnak otthon olyan klasszikus konzolok, amelyek a vezérlő tönkremenetele miatt hevernek parlagon. Nekik szállítja a megoldást a 8BitDo legújabb kiegészítője.

Hirdetés

A Retro Receiver néven futó apróságot csak bele kell dugni a PlayStation vagy PlayStation 2 konzolunkba, és Bluetooth kapcsolaton keresztül boronálja össze az öreg masinákat a modern kontrollerekkel, beleértve a PlayStation 4-es DualShockot, a PlayStation 5-ös DualSense-t, de még az Xbox One- és Series-, valamint a Nintendo Wii U/Switch-vezérlőket is.

Ezzel pedig még nincs vége, a Retro Receiver ugyanis egy USB-C bemenetet is kapott, így azt is kiszolgálja, aki a nosztalgia vagy más megfontolások jegyében a kábeles összeköttetést preferálja. Az pedig már csak a hab a tortán, hogy a kiegészítő a Windows 10-es és a Windows 11-es számítógépekkel is kompatibilis.

Mindezért a 8BitDo 25 dollárt, vagyis kb. 9000 forintot számít fel, amihez viszont még hozzáadódnak a szállítás és az adók lakhelytől függő költségei. Akit ennek tudatában is felcsigázott az ajánlat, az ide kattintva szerezheti be az adatpert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.