Hirdetés

Megjelent az Arduino Superguide



|

Legújabb kiadványunkat ajándékba adjuk a júniusi PC World magazin vásárlóinak.

Hirdetés

Izgalmas korba születtünk. Nem is olyan régen, 30 évvel ezelőtt még komoly gyártási kapacitással és ellátási lánccal kellett rendelkeznie annak, aki egy kézzel fogható IT-terméket piacra akart juttatni. Manapság viszont pár ezer forintból elkészíthető egy prototípus, és kellő elhivatottsággal bárki elkészítheti saját okoseszközét. Az Arduino ehhez remek keretet, platformot kínál, számtalan szenzorral, tudásbázissal, kész programkóddal. Új kiadványunkban megmutatjuk azokat az első lépéseket, amelyekkel te is hardverprogramozóvá válhatsz.

Ízelítő a tartalomból:

- Arduino versus Raspberry Pi
- A legjobb Arduino-projektek
- Mikrovezérlő-programozás
- Számológép házilag
- Bluetooth-projektek

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán, valamint a pénteken megjelenő júniusi PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk legújabb digitális kiadványunkat.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.