Hirdetés

Milyen Asus ROG PC-t lehet építeni kétmillió forintból? Megmutatjuk!



|

A mindenből a legjobbat-elvet követve vágtunk bele egy nagyszabású gépépítésbe.

Hirdetés

Nagyon rég volt már, hogy utoljára gépépítéses videót csináltunk, ami igazából nem túl meglepő annak fényében, hogy miként is nézett ki a PC-s piac az utóbbi években. Jellemzően vagy a hardverek számítottak hiánycikknek, vagy pedig ha hozzájuk is lehetett jutni, akkor kizárólag horribilis áron. Emiatt az, hogy valaki egymaga rakjon össze gondosan kiválogatott alkatrészekből egy számítógépet, lényegében kevesek kiváltsága lett.

Lassan azonban kezd végre normalizálódni a helyzet, ezért úgy éreztük, itt az ideje, hogy ismét PC-t építsünk, ráadásul nem is akárhogy. Tényleg megadtuk a módját, nem szabtunk költséghatárt a projektnek, amihez meg is találtuk a megfelelő partnert az Asus személyében.

Hirdetés

Az Asus ROG család komponenseit felhasználva (köztük egy Neon Genesis Evangelion festésű RTX 3090-et) neki is láttunk a munkának, amelyből most csak egy rövid ízelítőt láthattok az alábbi videóban. Ezt hamarosan követi a teljes anyag is, mely végigvezet a folyamat egészén, minek eredménye egy körülbelül kétmillió forint értékű gamer-PC.

Amennyiben kedvetekre való volt ez a videó és nem szeretnétek lemaradni a továbbiakról, iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra, valamint bökjétek be a csengettyűt. Ha pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor azt megtehetitek a csatornatagság funkción keresztül. Hálásak vagyunk minden támogatásért!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.