Hirdetés

Színpompás Xbox-kontrollerekkel ünnepeljük, hogy beköszöntött a tavasz



|

Bemutatkozott az idei tavaszi kollekció, a Microsoft partnerei bizony kitettek magukért.

Hirdetés

Sokáig lehet vitatkozni arról, hogy a PlayStation vagy az Xbox a jobb, de ha valaki szépen kipingált konzolt és egyedi megjelenésű kontrollereket szeretne magának, akkor elég egyértelmű, hogy a Microsoft kínálatában érdemes inkább szétnéznie.

A redmondiak nagyon sokféle dizájnnal előrukkoltak már az évek során, de akkor is találhatunk magunknak egy-egy különlegesebb darabot, ha épp egy külsős csapat irányítóit preferáljuk. A hivatalos partnerek termékeit a Designed for Xbox megnevezés alatt találjuk.

Hirdetés

Be is mutatkozott a friss tavaszi kollekció, ami három ismert gyártó vadonatúj, kifejezetten kellemes megjelenésű kontrollereit tartalmazza. A PowerA vezetékes újdonságai kiváló választások lehetnek Xbox Series X és Series S mellé, és még két programozható gomb is található rajtuk. Ezek öt különböző dizájnt kaptak, így eldönhetjük, hogy a Lavender Swirl, a Cotton Candy Blue, a Pink Lemonade, a Purple Camo, vagy a Pastel Dream illik a legjobban stílusunkhoz.

A kollekció következő darabja, az OtterBox Easy Grip nem egy kontroller, hanem egy Lilac Dream színben elérhető borítás, ami sok konzolos számára könnyítheti meg az irányítást, és egyúttal biztonságban is tudhatják a perifériát.

Végezetül megmutatta magát az 8BitDo vezetékes kontrollere is, ami szintén rendelkezik programozható gombokkal, és a hagyományos Xbox-kontrollertől némileg eltérő a kialakítása. A Pastel Pink szín pedig sok mindenhez remekül passzol.

Szerintetek melyik néz ki a legjobban? Ha esetleg a tavaszi kollekció egyik darabja sem tetszik, akkor ajánljuk figyelmetekbe a szőrös kontrollereket, amiket szintén nemrég mutatott be a Microsoft. Ízlések és pofonok ugyebár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.