Hirdetés

Több mint 100 előre beállított hangprofillal jön a SteelSeries Arctis Nova 5



|

Az új SteelSeries fejhallgatónál minden platformon készre hangolt profilokból választhatjuk ki az adott játékhoz valót.

Hirdetés

Újabb taggal bővül hamarosan a SteelSeries Arctis Nova fejhallgató-sorozata, aminél a tervezők kifejezetten rámentek a konzolos játékosok kiszolgálására. A vezeték nélküli Arctis Nova 5 a Companion App alkalmazás segítségével több mint 100 előre elkészített hangbeállítást kínál, egyebek mellett olyan játékokhoz, mint a Fortnite, az Apex Legends vagy a Minecraft.

A Quick-Switch Wireless technológiának köszönhetően a 2,4 GHz-es kapcsolatról gombnyomással lehet váltani Bluetooth 5.3-ra, így ha hívást kapunk telefonunkon, gyorsan átirányíthatjuk a fülesre. Eszközhöz csatlakoztatni egy USB-C adapterrel lehet, Xbox, PC, PlayStation, Switch, Meta Quest és USB-C-s hordozható készülékek mind-mind támogatottak.

Hirdetés

A fejhallgató neodímium mágneses drivereket használ a magas, közép- és mély hangok pontos továbbításához. A ClearCast mikrofon egy új, nagy sávszélességű chipsetet használ, ami támogatja a 32 kHz-es/16 vites hangot, illetve a Sonar AI-alapú zajszűrésével kiszedi az esetleges zavaró neszeket a háttérből.

Szintén egész jól hangzik, hogy 60 órán át bírja az akkumulátora, és az USB-C gyorstöltéssel 15 perc alatt úgy feltölthetjük, hogy 6 órán át játszhatunk vele. PC-n a Sonar Audio Software Suite programot is használhatjuk a finomhangoláshoz.

Az Arctis Nova 5-öt 139,99 euróra árazták be Európában, ez forintban 55-60 ezernek felel majd meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.