Hirdetés

32 GB memória is befér a Lenovo Legion Y545-be



|

Nyugat-Európában is elérhető az új Legion Y545, gombmentes érintőpaddal, prémium kialakítással és akár 32 GB RAM-mal.

Hirdetés

A Lenovo a termékspecifikációkkal kapcsolatos oldalán elérhető modellként tüntette fel az új Legion Y545 laptopot, amely a jelek szerint apróbb frissítést jelent a Legion Y540 után. Ezúttal a ház változott, illetve a RAM-mal kapcsolatos opciók. 

Hirdetés

Míg a Legion Y540 és elődei alapvetően műanyag kialakítást kaptak, addig most prémium és alumínium házzal van dolgunk. Az érintőpad immáron gombmentes, RAM-ból pedig akár 32 GB is beépíthető. 

Elvileg a processzor és a videokártya ugyanaz lehet, vagyis Intel Core i5-9300H/Core i7-9750H és NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti/RTX 2060. Egyes modellekbe 144 Hz-es kijelző is kérhető. 

Egyéb tekintetben az Y545 és az Y540 azonosak. A konkrét vételárakat egyelőre nem ismerni, de Nyugat-Európában biztosan kapható lesz az új modell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.