Hirdetés

A legkecsesebb laptop, amit valaha láttál - Acer Swift Edge



|

Káprázatos OLED kijelző, lélegzetelállító dizájn és alig egy kilós súly - kellhet ennél több egy üzleti laptoptól?

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a Swift Edge az egyik leggyönyörűbb notebook, ami az Acer gyártósoráról valaha legördült. A méretes kijelzővel felszerelt, mégis pehelysúlyú versenyzőnek hardveresen sincs oka szégyenkezni, így bár elsősorban munkára és tartalomfogyasztásra született, a könnyedebb játékok láttán sem fog padlót.

Hirdetés

A letisztult fém ház egy tényleg tágas, 16 hüvelykes, 16:10-es képarányú 4K+ OLED kijelzőt rejt, amelynek fantasztikus színeit és kontrasztját munka és multimédiás tartalomfogyasztás közben is élvezni fogjuk. A méretes kasztni ellenére a laptop meglepően könnyű, mindössze 1,15 kilót nyom, amelynek láttán még a 13"-os ultrabookok is csak elismerően biccentenek. 

A nálunk járt modellben egy Ryzen 7 6800U processzor, 16 GB LPDDR5 memória, valamint egy 1 TB-os NVMe SSD dolgozott, ennek köszönhetően pedig nem könnyű megizzasztani hétköznapi feladatokkal. Itt nem kell izgulnunk azon, hogy túl sok fül maradt nyitva a böngészőben, vagy hogy lassan nyílnak meg az alkalmazások, ha pedig szabadidőnkben játszanánk egy kicsit, a könnyedebb címeket és az e-sport játékokat, mint a League of Legends vagy a Valorant minden gond nélkül pörgethetjük rajta.

Pehelykönnyű súlya mellett a prémium dizájn és a remek teljesítmény is kiemeli vetélytársai közül a Swift Edge-et, de a show sztárja egyértelműen a gyönyörű OLED panel, amin a munka, a multimédiás tartalomfogyasztás és a játék is élmény.

Ha többet akarsz tudni az Acer Swift Edge-ről, kattints ide!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.