Hirdetés

A Sony vezeték nélküli fejhallgatója egészen új formában éledhet újra



|

A Sony WH-1000XM5 nemcsak máshogy festhet majd, mint elődje, de még jobban is szólhat.

Hirdetés

Habár egyértelműen vannak előnyei a vezetékes fejhallgatóknak, érthető, hogy sokan inkább a vezeték nélküli modelleket preferálják, hiszen azokat viselve jóval egyszerűbb mozogni, és nem kell ügyelnünk a kábel okozta kényelmetlenségekre. A Sony a WH-1000XM4-gyel korábban bebizonyította, hogy a wireless fejhallgatók terén is érti a dolgát, és egyre valószínűbbnek tűnik, hogy egy új kütyüvel szeretné folytatni a diadalmenetet.

Már februárban sejthető volt, hogy érkezik a WH-1000XM5, amiről meg is tudhattunk ezt-azt. Időközben viszont a TechnikNews csapata ledobta az atomot, és kiszivárogtatott egy csomó információt a vadonatúj fejhallgatóról, amihez ráadásul még képeket is mellékelt.

Hirdetés

Ha hihetünk a srácoknak, akkor a Sony újdonsága fekete és ezüst színben lesz elérhető, és ahogy az látható, jóval egyszerűbb dizájnt kapott, mint elődje.

Habár a megjelenése tényleg letisztultabb, a műanyagból készült elemek továbbra is eléggé túlsúlyban vannak.

A hírek szerint friss drivereket kapott a WH-1000XM5, emellett két processzor felel az aktív zajszűrésért, és a beépített aksi is combosabb lett. A TechnikNews szerint még ANC mellett is 40 óráig lehet élvezni a fejhallgató hangját, ami egyértelmű és jelentős előrelépés a WH1000-XM4-hez képest. Ehhez pedig a töltési időt sem kellett túlságosan kitolni: az új változat elvileg 3 és fél óra alatt töltődik fel teljesen.

Sajnos az árazás és a megjelenés kapcsán nem hozott konkrétumokat a TechnikNews, de szerintük már nem kell sokat várni a Sony új fejhallgatójára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.