Hirdetés

Árat csökkent az NVIDIA a Radeon RX 5600 XT miatt



|

Érkezik a Radeon RX 5600 XT, megelőzőcsapásként az NVIDIA pedig csökkenti a GeForce RTX 2060 vételárát.

Hirdetés

Végre hivatalosan is érkezik a Radeon RX 5600 XT, ami még a CES-en mutatkozott be. Az NVIDIA azonban nem várta meg a tényleges rajtot, megelőzőcsapásként csökkentette a GeForce RTX 2060 vételárát. Egy 50 dolláros kedvezményről van szó, vagyis a Founders Edition kártya eddigi 349 dolláros ajánlott árát 299-re csökkenti a gyártó. Ennyiért egyébként az EVGA nemrég már mutatott egy testreszabott változatot. 

Hirdetés

A 14 százalékos árcsökkentés már érezhető kedvezmény, ugyanakkor több helyen felhívták rá a figyelmet, hogy egy ideje eleve alacsonyabb volt a referenciamodell vételára, így a tényleges előny olyan 20 dollár körüli. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a partnergyártók is követik-e az NVIDIA-t, de valószínűleg így lesz. Az NVIDIA addig is kipucolná a GeForce RTX 2060 Founders Edition készleteit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.