Hirdetés

GDDR6-tal támadnak az ASUS új, GeForce GTX 1650 videokártyái



|

A ROG Strix, a TUF Gaming és a Phoenix vonalba is érkeztek új videokártyák GDDR6 memóriával.

Hirdetés

Az ASUS bemutatta a legújabb GeForce GTX 1650 videokártyáit, amelyek mind GDDR6 memóriát kaptak. A ROG Strix, a TUF Gaming és a Phoenix vonal egyaránt frissült. Hála annak, hogy a memóriát GDDR6-ra fejlesztették, az előző-generációs, GDDR5-ös modellekhez képest a sávszélesség több mint 50 százalékot nőtt. Ez 1080p-ben remek ugrást jelenthet, de akár 1440p mellett is észre lehet majd venni az előrelépést. Az új kártyák áprilisban és májusban jelennek meg a boltok polcain világszerte. 

Hirdetés

A ROG Strix verziós újdonság a GPU Tweak szoftveren keresztül minden beállítás testre szabását lehetővé teszi, a hűtésről DirectCU II hőcsövek és két ventilátor gondoskodnak a nagy borda mellett. Ez a kártya a prémium vonalat erősíti, a gyártásnál kiemelten koncentráltak a megbízhatóságra. 

A TUF Gaming GeForce GTX 1650 GDDR6 eközben hűtés terén erősít, a hátlap megakadályozza a PCB csavarodását, a TUF márkának megfelelően pedig nagyon szigorú teszteket végeztek a kompatibilitás és a megbízhatóság érdekében. A TUF vonal azoknak ajánlott, akik hosszabb frissítési ciklusban gondolkoznak. A Phoenix kártya eközben a kompakt dizájnra és a lehető legnagyobb teljesítményre gyúr, azoknak ideális, akik kis hellyel és kis gépházzal gazdálkodnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.