Hirdetés

Az 5 legjobb RSS-olvasó a Windows Store-ban



|

Mutatunk néhány kiváló appot Windows 10-re - elvégre nagy képernyőn, PC előtt jobb olvasni.

Hirdetés

Az RSS-feedek továbbra is kiváló megoldásnak számítanak, ha praktikus formában szeretnénk értesülni a legfontosabb és legérdekesebb hírekről, cikkekről. Olvasni pedig még jobb nagy kijelzőn, mondjuk a PC előtt. Éppen ezért mutatunk néhány olyan RSS-olvasót, amivel Windows 10-en is élmény lesz mindez. 

Hirdetés

Az egyik legkedveltebb és legjobb megoldás Windows 10-re a NextGen Reader, ami ugyanakkor elég drága is. 2075 forint helyett most mindenesetre 925 forintba kerül, mindezért eszközök közötti szinkronizációt, tetszetős felületet, élő csempét, két témát és Feedly-támogatást is kapunk. De melyek a legjobb ingyenesek? 

Readiy

A Readiy egy Feedly-olvasó, így ha van Feedly-fiókunk, akkor dinamikusabban érhetjük el a tartalmakat a Readiy segítségével. A gyors és szép kezelőfelületen nincsenek szükségtelen funkciók, éppen emiatt pedig az egyik legjobb windowsos RSS-olvasóról van szó. A bejelentkezéshez Google-, Facebook-, Twitter- vagy Microsoft-fiók szükséges. 

Newsflow

Kevésbé népszerű app, ugyanakkor a több funkciója miatt sokak számára lehet ideális választás. Mindent tud, amit egy RSS-olvasótól elvárnánk, van benne offline hozzáférés, testre szabható értesítések, és ennél sokkal több. Akár élő csempéket is létrehozhatunk a hírekhez, kategóriákhoz, feedekhez. Kedvencek és későbbi olvasást segítő funkció egyaránt akad benne, és a YouTube-videók is támogatottak. 

Fedora Reader

Szintén minimalista app, ami a funkciók helyett a sebességre koncentrál. Azért az RSS-olvasók kedvelői is elégedettek lehetnek vele. Képes a teljes tartalmat leszippantani a weboldalakról, nem csak a bevezetőt és a leírás elejét. Új tartalmak felfedezésében is jeleskedik, hála a válogatott feedlistáknak. 

Veen Reader

Többcélú RSS-olvasó Windowsra, amely nem csak önálló programként tud működni, de a Feedly-fiókunkhoz is lehet integrálni. Ezekből többet is képes kezelni, egyetlen felületen - vagyis különválaszthatóak a hobbiból és a munkához böngészett tartalmak. Van továbbá keresés funkció, két eltérő téma, és a felület elosztása is módosítható. 

Tickers

Érdekes megközelítéssel próbálja megjeleníteni a híreket ez a program. Amint fut, és felvettünk pár feedet, azonnal elkezdi görgetni a címsorokat. Ahhoz, hogy több információt láthassunk, az egeret a feed fölé kell vinnünk. A görgetés ilyenkor leáll, a leírás pedig megjelenik a kijelzőn. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.