Hirdetés

Grafénbevonatú processzorhűtővel újított a Cryorig



|

A hőcsövekre és a réz lamellákra került a speciális bevonat a Cryorig C7 G hűtőn.

Hirdetés

Bár a Cryorig működése mostanában nem volt zökkenőmentes, a vállalat alapvetően azt tervezi, hogy marad a piacon. Ennek keretében dobta piacra az utóbbi hónapok első új termékét, a C7 G processzorhűtőt. 

Hirdetés

A CPU-hűtő eredetileg az idei Computex előtt debütált, és igazából az alacsony profilú, mindenhol réz C7 Cu egy speciális változata. A C7 G ugyanis grafénbevonatot kínál a réz lamellákon és hőcsöveken. 

A bevonat segíti a hőleadást, és maga a koncepció hasonló ahhoz a kerámiabevonathoz, amivel a múltban a processzorhűtők gyártói már kísérleteztek. 

A hűtőegység mindenesetre maximum 125 wattos terheléssel boldogul, míg az eredeti C7 Cu-nál ez az érték 115 watt. Ventilátorral együtt 47 milliméter magas a C7 G, 57 lamellát használ, négy darab, egyenként 6 milliméteres, közvetlen érintkezésű réz hőcsővel. A 92 milliméteres légkavaró 600 és 2500 RPM között működik, és 40,5 CFM levegőt tud szállítani 30 dBA zaj mellett (ezek a maximum értékek). Az AM4 mellett az LGA115x foglalatot is támogatja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.