Hirdetés

Itt vannak a bányászatra szakosodott NVIDIA videokártyák



|

Digitális pénz bányászatára kifejlesztett Pascal 1060-alapú vezérlők bukkantak fel.

Hirdetés

Fotók bukkantak fel a kínai expreview.com oldalán, amelyek egy új, Pascal 1060-alapú videokártyát ábrázolnak. Ezt kifejezetten digitális pénz bányászatára fejlesztették ki. 

Hirdetés

Természetesen a játékra szánt változattól alaposan eltérnek, nincsenek például kimenetek, sem ventilátor vagy aktív hűtés. Gyakorlatilag egy passzív alumínium hűtőborda van mindössze. Valószínűleg a hőtermelést egy külső aktív hűtés vagy nagy légáramú ház vezeti majd el az ilyen konfigurációkban. 

A jelek szerint egyedi PCB-t alkalmaztak a mérnökök, egyetlen PCI-e tápcsatlakozóval, vagyis a fogyasztás alacsony lesz. A bányászkártyából 1080-alapú is lesz NVIDIA-fronton, de arról fotó még nincs. 

A fotók alapján több bányászgép is csatasorba állt már ezekkel a speciális videokártyákkal, vagyis tovább tombol a Bitcoin- és Ethereum-láz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.