Hirdetés

Jön a BlackBerry táblagép



|

A BlackBerry készen áll rá, hogy a partnereivel piacra dobjon egy androidos tabletet.

Hirdetés

A BlackBerrynek volt már 2011-ben egy táblagépe - a BlackBerry PlayBook az első és utolsó volt a márka történetében, és hardveresen nagyjából megegyezett az Amazon Kindle Fire táblával. Az ára ellenben kétszer akkora volt, Android helyett pedig BlackBerry rendszert futtatott. A tesztek nem voltak kedvezőek, az árak gyorsan csökkentek, a gyártó pedig örökre elfelejtette a kategóriát. 

Hirdetés

Immáron a BlackBerry saját hardvert sem gyárt, a márkanevet a külső partnereinek licenceli. A legutóbbi androidos BlackBerry okostelefonok már így érkeztek. 

A BlackBerry egyik partnere nagyon szeretne egy új BlackBerry táblagépet a piacon. John Chen, a BlackBerry ügyvezetője pedig elárulta, hogy a cége készen áll arra, hogy a licencelési körét bővítse. Vagyis jöhetnek a BlackBerry márkájú tabletet és IoT-termékek. 

BlackBerry PlayBook 2 tehát nem lesz, de androidos táblagép igen, BlackBerry szoftverekkel. Éppen úgy, mint a DTEK60-nál és a KEYone-nál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.