Hirdetés

Jönnek a mini-LED-es és olcsóbb Apple MacBookok



|

Jövőre két mini-LED-kijelzős MacBookra számíthatunk az Apple-től, 2022-ben pedig jöhet az olcsó MacBook Air.

Hirdetés

Meglehetősen nagy figyelmet szerzett magának az M1 processzoros Macekkel az Apple, de a jelentések szerint nem pihen, készülnek az újabb saját processzorai és az újabb ezekre építő MacBookok. A legendás elemző, Ming-Chi Kuo nemrég tájékoztatta a befektetőket arról, hogy az Apple mire készül a laptopok piacán. 

Állítólag jövőre két új MacBook Pro laptopra számíthatunk, ezek új dizájnt és formátumot hoznak magukkal, 2022-ben pedig egy olcsó MacBook Air érkezhet. Mindegyikre igaz, hogy mini-LED-kijelzővel szereli majd a gépeket az Apple - és a jövő évben debütáló iPadek is mini-LED-panelt kapnak.

Hirdetés

Mindez egybevág korábbi szivárgásokkal, tehát egyértelmű, hogy az Apple nagyrészt a mini-LED-ben látja a jövőt. Állítólag az Apple a mini-LED-képernyőkkel és az M szériás chipekkel mérsékelni is szeretné a jövőbeli MacBookok árait.

A remek teljesítményű CPU és a csökkenő árak miatt pedig elsöprő sikerre számít az Apple az iparági források szerint. A TFI Securities például 350 százalékos keresletnövekedést vár 2021-re, majd 450 százalékosat 2022-re. A mini-LED-kijelzős modellekből jövőre 10-12 millió, 2022-ben 25-28 millió találhat gazdára.

A mini-LED pedig állítólag a következő évek slágere lesz, ezt majd meglátjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.