Hirdetés

Modulárisak az FSP FlexGURU tápegységei



|

Többek között HTPC-kbe és hálózati adattárolókba építhető be a 250 és a 300 wattos moduláris táp.

Hirdetés

Az FSP bővítette a tápegységeinek a kínálatát, ezúttal a FlexGURU szériával. A FlexGURU tápok kompakt, csendes és hatékony, ráadásul moduláris megoldások. 

Hirdetés

Ebből már sejthető, hogy ezúttal nem gamergépekbe szánja az újdonságokat a gyártó, hanem IPC-kbe, HTPC-kbe, hálózati adattárolókba és NAS szerverekbe. 

A FlexGURU széria 250 és 300 wattos modelleket kínál, amelyek mindössze 150 x 40,5 x 81,5 milliméteresek. A jellemzők miatt ezek a PSU-k különösen hasznosak lehetnek az edge computing területén. 

A moduláris dizájn és a lapos kábelek lehetővé teszik a minden eddiginél könnyebb telepítést, rendezett kábelköteghez segítenek hozzá, emiatt pedig a légáramlást is javítják. A rendszerhez csak a legszükségesebb kábeleket kell használni. A moduláris csatlakozók pedig a PSU cseréjét is megkönnyítik. Az univerzális, két állásban beépíthető keretnek hála bármilyen házba könnyen telepíthetőek a tápok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.