Hirdetés

Ultra változattal bővült a Razer Kishi termékcsalád



|

A Razer Kishi Ultra mindent megad a felhasználóinak, kérdés, hogy milyen áron.

Hirdetés

Megbízható, prémium márkaként van jelen a piacon a Razer, aki termékpalettája folyamatos bővítésével mostanra jelentős területet lefed a tech szektor berkein belül. Az egerektől és billentyűzetektől kezdve a webkamerákon át, bitang erős lapotokat is a termékeik között tudhatnak, stratégiájuk pedig érezhetően jó működik, a vásárlók elégedettek a felhozatallal.

A telefonos fronton is hasznos kütyüket kínálnak, többek között a Razer Kishi név alatt futó mobilos kontrollereket, amik gyakorlatilag pillanatok alatt Nintendo Switchet vagy Steam Decket varázsolnak bármilyen okostelefonból. Legutóbb a Razer Kishi V2 változattal fejlesztették tovább a kontrollert, ám a termékcsalád legújabb tagja egy ennél is csiszoltabb élményt ígér.

Hirdetés

A Razer Kishi Ultra egy USB-C-s vezérlő, amit minden olyan aprósággal és kényelmi funkcióval felszereltek, ami egy prémium kiegészítőtől elvárható. A Kishi Ultra kiálló markolatot kapott, így természetesen kényelmesebb, ám valamivel nagyobb lett elődjénél. A kontroller lényegében a legtöbb androidos okostelefonnal, illetve az iPhone 15 szériával is kompatibilis, mi több, 8 hüvelykes táblagépekhez, akár PC-khez is csatlakoztatható.

A kontroller viszont nem rendelkezik saját akkumulátorral, így érdemes számításba venni, hogy használata során az adott eszköz energiájából táplálkozik majd.

A Kishi Ultrát továbbá haptikus funkciókkal is felvértezték, melyek a vállalat állításai szerint, erősebbek, részletesebbek és árnyaltabbak mint a hagyományos vezérlők rezgései. Természetesen a fénycsíkok sem maradtak le az eszközről, amik a Razer Chrome RGB-nek köszönhetően közel 17 millió színt képesek megjeleníteni.

A kiegészítő prémium mivoltáról árulkodik árazása is, amit Európában 169 euróban (nagyjából 67 ezer forintban) határozott meg a gyártó. Ha a kontroller felkeltette érdeklődéseteket, további részleteket itt találtok róla, ha pedig egyenes a rendelés felé vennétek az irányt, akkor erre tessék.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.