Hirdetés

Ultrakönnyű gépházzal frissít az InWin



|

Egyedi, ultrakönnyű és színes asztali számítógépház lett az InWin Alice.

Hirdetés

Az InWin bemutatta a legújabb, Alice névre keresztelt számítógépházát. Az inspirációt az Alice Csodaországban történetéből merítették, és végeredményben egy ultrakönnyű, élénk színekkel variálható, de strapabíró terméket raktak össze. 

Hirdetés

A gyártó célja, hogy egyedi és különleges gépházat kapjanak azok, akik unják a sablontermékeket. A dizájnos kialakítás mellett a belsőre is nagy hangsúlyt fektettek, a hardverek telepítése nagyon egyszerű, az alaplapi tálca eltávolítható, így a komponensek a házon kívül is szerelhetőek. A kábelkezelés is könnyebb, mint általában. 

A vertikális belső dizájn elvileg az átlagnál jobb hűtést tesz lehetővé, mindezt pedig ventilátorok is támogatják. Az alaplap portjai pedig felülre kerültek, tehát könnyedén hozzáférhetőek. A por miatt azért a kábeleket elrejtették. 

A ház talpai csökkentik a vibrációt, a hordozást segítő fülekkel pedig az egész gépházat könnyű mozgatni, szállítani. A hosszabb videokártyák és tápok, magasabb CPU-hűtők is beférnek ráadásul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.