Az IKEA most azt is megmutatja, hogyan építs tökéletes bunkert a gyerekszobában



|

A svéd bútoráruház nem először lép ki a karót nyelt marketing akciók köréből: az IKEA mostani kezdeményezése is joggal pályázik a nem létező Napicuki Díjra.

Már-már legendásak az IKEA összeszerelési útmutatói, amelyeken az internet népe folyamatosan talál fogást. Egyrészt ott vannak a legtöbb országban viccesen hangzó márkanevek (nekem a BJÖRKSELE és az UTSAGA a két kedvencem), aztán a kis képregényfigurák, akik néha tanácstalanul állnak a rajzok között, és persze az a tény, hogy még az ilyen utasítások mellett is egy csomóan a plafonig felhúzzák magukat a sikertelen összeszerelés közben.

Hirdetés

Az IKEA pedig láthatóan nem csak hagyja az efféle viccelődést, de még több esetben rá is tesz egy lapáttal. Néhány saját termékét felhasználva most olyan "nem hivatalos" összeszerelési útmutatókat adott ki, amelyeken gyerekek közkedvelt építményeit lehet összerakni. Ilyen a bunker, a bútor-barlang, a kis játszóház vagy az indiánsátor - de persze nem az IKEA lenne, ha ezeket szimplán ilyen neveken hozta volna ki.

Épp ezért a bunkert az erődítmény angol nevét "svédesítve" leírt FÖRTRESS nevet kapta, a barlang ugyanígy a CÅVE, a kastély a CÅSTLE, az indiánsátor a WIGWÅM, a kempingsátor pedig a CÅMPINGTENT fantázianévvel került az útmutatókra. Ezek mindegyike valamilyen létező IKEA bútorhoz vagy kiegészítőhöz kapcsolódik, de a felhasználandó többi hozzávalót simán össze lehet szedni a meglévő otthoni kellékekből is.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.