Hirdetés

Napi büntetés: ha videokártyád nincs, RTX 3080 cipőd még lehet



|

Ha divat mondja meg, hogy ki vagy, akkor nincs is jobb önkifejezési forma arra, hogy egy készlethiányos videokártya legyen a lábadon.

Hirdetés

Talán azt már nem kell senkinek elmondani, hogy a videokártyák generációváltása nem zajlik éppen zökkenőmentesen, 2020 nem tett jót a termelésnek, a fogyasztó igények tengerében fulladozik az ipar, és persze a bitcoin bányászat sem segít a helyzeten.

Szerencsére mindig vannak olyan trendlovagok, akik igyekeznek egy jelenséget maxra futtatni a státuszszimbólumokra fogékony közönség zsebében turkálva, de azt nagyon nehéz megmondani, hogy az RTFKT és az Artifact Studios közös projektje vajon mi is pontosan, mindenesetre nagyon látványos koncepciót villantottak némi hype kíséretében Twitteren.

Hirdetés

Ez valódi cipő videokártyával kiegészítve? Vagy egy cipő alakú mini PC? Vagy pusztán egy nagyon látványos 3D-s koncepció?

A közleményük hatalmas marketinges semmitmondás a közös vízióról, a játékok iránti szenvedélyről, az őrült dolgok megalkotásáról, szóval a SNEAKERS MASTER RACE néven futó cuccról remélhetőleg hamarosan többet is megtudhatunk majd. Egyelőre csak tessék csodálni, ámulni, értetlenkedni, arcot tenyérbe temetni, ahogy tetszik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.