Hirdetés

Ezeket a bakikat semmiképp se kövesd el, ha saját PC-t építesz!



|

Összegyűjtöttük a legkellemetlenebb PC-építős bakikat.

Hirdetés

Nemrég egy cikkben szedtük össze azokat a szörnyű PC-építési bakikat, amiket semmiképp sem szabad elkövetni, ha netán gépépítésre adjátok a fejeteket. Sok szerettétek ezt az anyagot, ezért úgy gondoltuk, videós formában is elkészítünk egy átiratot, mivel mostanában kifejezetten népszerűek voltak a PCW-s tartalmak a GS YouTube-csatornáján.

Alább tehát ezt a videót találhatjátok meg, melyben többek között olyan ballépésekről mesélünk nektek, mint az ölben szerelés, vagy a levegőben lógó kábelek problémaköre. 

Hirdetés

Ti egyébként mivel egészítenétek ki ezt a gyűjtést? Írjátok meg lent, a kommentek között!

Ha ez a videónk is elnyerte a tetszéseteket, iratkozzatok fel a csatornánkra, illetve nyomjátok be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok minden friss feltöltésről. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.