Hirdetés

Winkler Róbert és Vályi István ismét együtt száguld!



|

Winkler Róbert és Vályi István, a Totalcar régi csapatából (is) jól ismert újságírók ismét együtt száguldanak, ezúttal egy számukra eddig ismeretlen terepen: Mexikó kalandos útjain.

Hirdetés

Robi és Pista a nemrégiben megjelent Forza Horizon 5 című játék fantasztikusan életű tájain keresztül fognak hasítani, különféle szuper járgányok virtuális volánja mögé ülve.

A játékban látható tájak és autók aprólékos részletessége és az LG legújabb OLED tévéinek képességei biztosítják a valósághű játékélményt mind a fiúk, mind az adás nézői számára.

Hirdetés

A különleges esemény, az Xbox és az LG támogatásával megrendezésre kerülő Game Pass Online Fesztivál pénteki napján lesz élőben megtekinthető, november 26-án este 19 és 21 óra között, a fesztiválnak otthont adó GameStar Youtube csatornáján, valamint az Xbox Magyarország Facebook oldalán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.