Hirdetés

Adobe Photoshop Lightroom 1.1



|

A frissítés új funkciókkal és Vista támogatással is szolgál.

Hirdetés

A Lightroom 1.1 a többszámítógépes munkafolyamatokhoz rugalmas képkezelő rendszerrel, javított zajcsökkentéssel és élesítéssel és a vezető gyártók, így például a Canon, a Nikon, az Olympus és a Phase One 13 új digitális fényképezőgépének nyersfájl-támogatásával bővült.

 

A Lightroom 1.1 továbbfejlesztései közé tartozik az új képkezelő rendszer, amely rugalmas, többszámítógépes munkafolyamatokat tesz lehetővé. A katalógus alapú rendszer segítségével a fényképészek mostantól a képeket és az információkat gyorsan mozgathatják a számítógépeik között. A Lightroom 1.1 tovább egyszerűsíti a digitális fényképészeti munkafolyamatot azáltal, hogy a programmal kényelmesen lehet már szinkronizálni az új vagy megváltozott fényképeket tartalmazó mappákat. A változások közé tartozik még a javított zajcsökkentés és élesítés, a felhasználói visszajelzések és az ipari szabvány Photoshop technológia kihasználása.

 

A Lightroom az Adobe Photoshop Camera Raw technológiára épít, a JPEG és a TIFF fájlformátumot is támogatja, így egyetlen munkafolyamatban teszi lehetővé a raw-képek konverziójának elvégzését. A Lightroom 1.1 tizenhárom új digitális fényképezőgép típus támogatásával bővült (Canon EOS-1D Mark III, Fuji FinePix S5 Pro, Nikon D40x, Olympus E-410, Olympus SP-550 UZ, Ricoh Caplio GX 100, Sigma SD 14, Phase One H 20, Phase One H 25, Phase One P 20, Phase One P 21, Phase One P 25, Phase One P 30/45).

 

Importnál lehetőség van a fájlok átkonvertálására digitális negatív specifikációba (DNG), vagy azok átnevezésére és mappák vagy dátum szerint történő szétválogatására.

 


 

*

 

Bár a béta időszak véget ért, örömmel mondhatjuk el, hogy a Photoshop Lightroom legújabb frissítéséhez most is felhasználtuk a felhasználói visszajelzéseket” - mondja Tom Hogarty, a Photoshop Lightroom termékmenedzsere. „Kitartunk mellette, hogy felhasználói körünkkel folyamatosan együttműködve a program a legjobban megfelelhessen a digitális képalkotó munkafolyamattal szemben támasztott követelményeiknek.”

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.