Hirdetés

CorelDRAW X3 SP2 – Vistához különösen ajánlott!



|

A Corel kiadta az első, teljes körű, Windows Vista-tanúsított grafikus szoftvercsomagot

Hirdetés

Mostantól kezdve azok a felhasználók, akik a CorelDRAW Graphics Suite X3 Windows Vista-tanúsított verzióját kívánják telepíteni, letölthetik a legfrissebb javítócsomagot (SP2) a www.corel.com webhelyről. Ez az új frissítés kivételes Vista-kompatibilitást nyújt, emellett számos fontos újítást is tartalmaz, többek között frissített felhasználói felületet, megnövelt biztonságot, jobb szövegkezelést, valamint további javításokat a népszerű szoftvercsomag elismert fájlimportálási és fájlexportálási funkciójának kompatibilitása terén.

 

A CorelDRAW Graphics Suite X3 egy teljes körű grafikus szoftvercsomag – részei a vektorgrafikák és oldaltervek készítésére alkalmas CorelDRAW X3, a professzionális képszerkesztő Corel PHOTO-PAINT X3 és az új Corel PowerTRACE –, amely lehetővé teszi az alacsony minőségű bitképek sokoldalú felhasználási lehetőséggel rendelkező vektorgrafikává történő egyszerű átalakítását. A szoftvercsomag bármekkora méretű projekt tervezési folyamatát leegyszerűsíti, például egy logótervezést, illetve professzionális marketinganyagok vagy figyelemfelkeltő emblémák készítését. Az üzleti felhasználók és a professzionális tervezők egyaránt a CorelDRAW Graphics Suite X3 szoftvercsomagot választják, mert a tökéletes tervezési funkciók, a sebesség és a könnyű használhatóság olyan kombinációját nyújtja megfizethető áron, amely a grafikus szoftverek piacán egyedülálló.

 

A CorelDRAW mindig is az elsők között volt a windowsos grafikus alkalmazások között, fejlesztője hosszú ideje elismerten úttörő munkát végez az új Windows-technológiák támogatásában. A Windows Vistára való áttérést fontolgató ügyfeleknek tudniuk kell, hogy a szoftvereszközök, amelyektől mindennapi munkájuk függ, képesek-e kihasználni ezen új operációs rendszer által nyújtott nagyobb teljesítményt és felhasználói élményt.” – mondta Nick Davies, a Corel grafikáért felelős igazgatója. „A CorelDRAW Graphics Suite X3-mal garantált a könnyű áttérés és a kivételes kompatibilitás a felhasználók számára, ha bármikor át kívánnak állni erre az izgalmas, új operációs rendszerre.”

 

A Microsoft elégedettséggel nyugtázza a Corel Windows Vista bevezetésével kapcsolatos óriási erőfeszítéseit.” – mondta Brad Goldberd, a Microsoft Windows kliensüzletágának igazgatója. „A Windows Vista-tanúsított CorelDRAW Graphics Suite X3 ideális eszköz grafikus szoftvercsomagot igénylő ügyfeleink számára. A független szoftvergyártókkal, például a Corellel való szoros együttműködésünk eredménye, hogy közös ügyfeleink a tökéletes integrációt és a fantasztikus felhasználói élményt élvezhetik.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.