Hirdetés

Defraggler 1.03



|

Ingyenesen rendet rakhatunk merevlemezünkön a Defraggler töredezettség-mentesítővel, akár időzitve is.

Hirdetés

Nem is nevezheti magát haladó felhasználónak az, aki bizonyos időközönként nem töredezettség-mentesíti merevlemezeit. Az operációs rendszer erre a feladatra való beépített alkalmazása eléggé butácska, jóval több funkciót kínál az ingyenes Defraggler. Működése hasonló, mint a többi ilyen típusú alkalmazásé: ki kell választanunk a kitakarítandó merevlemezt, majd a program kis analizálás után grafikusan meg is jeleníti az adott háttértáron található állományok töredezettségét. Ezután dönthetünk úgy, hogy szeretnénk-e helyrerakni az állományokat, ha úgy határozunk, hogy igen, akkor jobb ha felkészülünk egy közel egy órás merevlemez-darálásra - legalábbis a többi töredezettség-mentesítőnél. A Defraggler azonban nem így működik, önálló állományok töredezettség-mentesítésére is használható. A darabolt állományok listájában egész egyszerűen pipákat kell raknunk azon fájlok elé, amelyeket szeretnénk egyben látni a merevlemezünkön. Így lényegesen hamarabb befejeződik a művelet, mintha az egész merevlemezen végigmennénk, a program ténylegesen csak azokat az állományokat teszi helyre, amelyeket gyakran használunk.

 

 

defraggler_k.jpg
 

 

 

A kicsi, egyszerűen kezelhető Defraggler extra képessége az időzített töredezettség-mentesítés, amely az általunk megadott időben, illetve napi, heti és havi rendszerességgel rendet rak a kiválasztott lemezen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.