Hirdetés

Elindult a PC World Plus|

Az új, csak a magazin olvasói számára elérhető online felület kiegészíti a DVD képességeit, segítségével az eddigieknél is több ajándékot tudunk átadni a PC World vásárlóknak.

Hirdetés

Újabb mérföldkőhöz érkezett magazinunk. Elsők között voltunk, akik CD- majd DVD-mellékletet adtak az újság mellé, most pedig szintén az elsők között indítjuk el exkluzív online felületünket, amit csak a PC World magazin print és digitális olvasói érhetnek el. Több érv miatt döntöttünk a bevezetése mellett. Egyrészt az elmúlt évben sokszor éreztük, hogy szűk a rendelkezésünkre álló 8,5 GB-os keret, mikor számolgatni kellett, hogy mi fér fel a lemezre.

 

 

A PC World Plus indulásával megoldódik e probléma, többé nem kell szelektálnunk, a korábbiaknál is bőségesebb szoftveres kínálattal tudjuk hónapról-hónapra meglepni vásárlóinkat. Azokat is – és ez lenne a második ok – akik optikai lemezmeghajtó hiányában eddig nem tudták maximálisan kihasználni a lap adta előnyöket. Számukra a Plus igazi megváltás lehet, és emiatt döntöttünk úgy, hogy az online felületünk nem csak kiegészítése a DVD-nek, hanem egyszersmind helyettesítője is, azaz ami fent van a lemezen, az fent lesz a Pluson is. Fontos kihangsúlyoznunk, hogy ez nem jelenti azt, hogy a PC World mellé ne adnánk DVD-t. Az optikai lemez továbbra is adott, ami mellé érkezett az új online, és egyszersmind kívülről zárt központunk.

 Harmadrészt a havi rendszerességgel érkező fizikai meghajtó mellett nehézkes volt a kódkiosztás, az egyedi voucherek és kuponok miatt egyre gyakrabban egy webes felületre kellett terelnünk olvasóinkat, ami akciónként eltért. Immár azonban a Plus lesz az a központ, amelyen keresztül az ajánlatok elérhetőek lesznek. E felületünkbe építettük be a biztonsági programok és egyéb promóciók aktiválásait.

 

A kitágult lehetőségeket mi sem példázza jobban, hogy a Plusnak köszönhetően tudunk a decemberi PC World mellé mobilvásárlási kezdeményt és három hónapos ingyenes tévézésre jogosító vouchert adni. Habár sok munkánk van a PC World Plusban, még nem hisszük, hogy végeztünk volna. Ígérjük, hogy hónapról-hónapra egyre több és jobb szolgáltatást indítunk majd el a segítségével.

 

 

Természetesen az eddigi ajánlatok továbbra is adottak. Azaz olvasóink itt hozzáférhetnek a magazin mellé járó teljes verziós szoftverekhez, az ingyenes biztonsági programok kódjaihoz (ESET, G Data, Agnitum), a letölthető plusz digitális magazinokhoz, a PC World TV adásaihoz, a havi szoftverválogatáshoz és az egyéb extra tartalmakhoz. S, hogy még konkrétabbak legyünk, lentebb olvasható néhány kiragadott bejegyzés a PC World Plus GYIK szekciójából.

 

Mi az a PC World Plus?

A PC World Plus a PC World magazin zárt online felülete, ahova csak az újság előfizetői és vásárlói léphetnek be a lapban található egyedi aktiváló kód segítségével. A PC World Plus egyrészt a lap mellé járó DVD online megfelelője, így az optikai lemezmeghajtóval nem rendelkező előfizetőink és olvasóink is teljes mértékben hozzáférhetnek a lap mellé ajándékba adott szoftverekhez, ajánlatokhoz – teljes verziók, ajándék magazinok, szoftverválogatások, biztonsági csomagok és így tovább –, másrészt az online felület kiegészíti a DVD képességeit, így plusz ajánlatok és kedvezményes vásárlási lehetőségek is elérhetőek segítségével. Azaz ami megtalálható a PC World DVD-jén az fent van a Pluson is, ám nem minden Plus tartalom található meg a lemezen.

 

Hirdetés

 

Mit kell tennem a használatához?

Mivel a PC World Plus a PC World magazin kiegészítő felülete, ezért használatához egy PC World magazin megvásárlása szükséges. Ha még nem rendelkezel újsággal, a népszerű újságárusoknál, közvetlenül a kiadónknál, illetve médiashopunkban vásárolhatsz egyet.

A digitális PC Worldhöz is jár Plus?

Igen, ám mivel két verzióban is elérhető a digitális PC World, ezért a PC World Plus tartalmát is diverzifikáltuk. A DVD-s digitális magazin olvasói Plus felületünk minden tartalmához hozzáférhetnek (beleértve az egyedi vásárlási ajánlatokat és az exkluzív tartalmakat), míg a DVD-mentes lap vásárlói "csupán" a biztonsági csomagok használatához szükséges egyedi kódokhoz férhetnek hozzá. Utóbbiak birtokában továbbra is ingyen használhatják a népszerű vírusvédelmi szoftvereket kevesebb mint 1000 forintért cserébe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.