Hirdetés

Ez a 8 éves Android legnépszerűbb verziója



|

0,3 százalékon a Marshmallow, de még mindig a KitKat az úr.

Hirdetés

Tegnap volt pontosan 8 éves az Android operációs rendszer, idén novemberben pedig már a 6.0-s verzió, a Marshmallow is feltűnt a térképen, persze egyelőre nagyon alacsony piaci részesedéssel. 

Hirdetés

Miközben a Marshmallow rendszerrel igazából csak a Nexus készülékeken lehet még számolni, a Lollipop alig tudott előrébb lépni. 

Az Android királya így továbbra is a 4.4-es KitKat, ami jelenleg az Android 37,8 százalékát teszi ki. A Lollipop egységesen 25,6 százalékot tesz ki, míg a Jelly Bean 29 százalékot. 

A Marshmallow-nak mindössze 0,3 százalék jutott, de ez egész jó arány. A Lollipopnak tavaly hónapokba telt egyáltalán a listára kerülni, és még idén februárban is csak 1,6 százalékon állt. 

Természetesen a gyártók és a szolgáltatók tempójától függően a Marshmallow is elég nehezen jut majd előre, a legtöbb készülékhez jobb esetben is csak a jövő év elején lehet számítani a frissítésre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.