Hirdetés

Galéria: kiszivárgott a Windows Blue!



|

Számos látványos újítást kapott a jókora szervizcsomag.

Hirdetés

Ugyan Kínában már a Windows 9-cel próbálnak szoftverelőfizetést eladni, ám a földhöz ragadtabb többség valószínűleg szívesen veszi a Windows 8 elvileg idén ősszel elérhetővé váló, hamarosan pedig a pletykák alapján nyílt bétázás során bárki által kipróbálhatóvá váló Blue frissítésének újdonságait is.


A Microsoft szempontjából valamikor szombaton került kutyagumi a gazba, ugyanis egy tesztelő online elérhetővé tette az operációs rendszer 9364-es számú buildjét. Az eddigi hírek alapján az OS hagyományos grafikus felületén nem történtek látható módosítások, ám a modern felület szép számmal kapott újításokat.


Főbb újdonságok: a csempék az eddiginél többféle méretűre állíthatóak, az egymás mellé illesztett metrós programok 50-50 százalékos arányban oszthatóak fel a képernyőn, az Asztal mellé három program „snappelhető” be, modern felület színei ízlés szerint állíthatóvá váltak, a Gépházba pedig keresőmező, továbbá SkyDrive és energiakezelési funkciók kerültek.


Végül megemlítendő, hogy a rendszer Internet Explorer 11 webböngészőt használ, amely új fül nyitásakor üres lap mutatása helyett már a gyakran látogatott webhelyeket jeleníti meg. A fenti képen látható HTML5 Test pontszámból ítélve a szabványtámogatása nem javult az IE 10-éhez képest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.