Hirdetés

Használd okosan weblapod statisztikáit!



|

Téved, aki azt gondolja, hogy ha bemásolunk egy mérőkódot a weboldalunkba és megszámoljuk a látogatókat, akkor mindent tudunk róluk.

Hirdetés

A HWSW és az ITFactory közös szervezésében ismét szakértői képzés indul webshopot és egyéb webes szolgáltatást üzemeltetők, fejlesztők, illetve tulajdonosok, valamint az online marketing területén dolgozók, fejlesztési projektmenedzserek és a tartalomszolgáltatók részére.

Hirdetés

Az App! Webanalitika és mérés képzés összeszedte a piacon elérhető szakértők legjavát, felrajzolva a méréssel, elemzéssel kapcsolatos témakörök teljes palettáját. A tananyag kereteit Kis Ervin Egon, a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért elnöke, e-kereskedelmi tanácsadó adja meg, indító, illetve lezáró előadásában a hazai közegben is előforduló webes struktúrákat és üzleti modelleket mutatja be. Az alapfogalmak megismerésén túl fontos eleme lesz ezen óráknak a szkeptikus, kételkedő szemlélet, ami szükséges ahhoz, hogy az online üzletelők elkerülhessék a gyakori csapdákat.

Kinek ajánljuk?

A képzést webshopot és egyéb webes felületet üzemeltetők, fejlesztők, illetve tulajdonosok igényei szerint alakítottuk ki, nekik ajánljuk. Emellett az online marketing területén dolgozók, fejlesztési projektmenedzserek és a tartalomszolgáltatói oldal képviselői is értékes tudást találnak az előadásokban.

A képzés menete

Oktatónak 12 kiváló szakembert kértünk fel, így minden alkalommal új előadó mutatja be saját speciális területét.

Az előadásokra kedd és csütörtök esténként kerül sor, lent a tematikában találhatóak szerint.
A képzés webinar formátumú, valós időben saját számítógépről online követhető, illetve utólag is letölthető, de korlátozott számban tantermi helyek is rendelkezésre állnak.

Szükséges előismeretek

A képzésen való részvételhez a mérési és hirdetési rendszerek (például Google Analytics, AdWords, AdSense, Gemius Ipsos Audience) alapszintű ismerete ajánlott, de nem szükséges. Az előadások többsége alapvető online kereskedelmi tájékozottság meglétét feltételezi.

Megszerzett képességek

A képzés elvégzésével a hallgatók a mai magyar online webes kereskedelmi és tartalompiacon forintra váltható előnyökhöz jutnak. Az itt tanult friss, alapos és széleskörű tudással akár egy csapat tagjaként, akár vezetőjeként a teljes projektek, kampányok hatékonyságát növelhetik.

További információk a HWSW oldalán olvashatók. A képzésre ezen a linken lehet jelentkezni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.