Hirdetés

Hogyan adjunk automatikusan borítóképet a zenéinkhez?



|

Az MP3 CoverTag automatikusan keresi és adja hozzájuk a borítókat.

Hirdetés

A zenehallgatás sokat változott az elmúlt évek alatt, elegendő csak a walkman, a CD-lemez és az MP3 formátumú letöltések sorára gondolni. Ami azonban változatlan maradt, az a borítóképek világa - ezek a zenei fájlok metaadatai közt lelhetőek fel, és természetesen esztétikai értékkel is bírnak a zenei mappánkban. Mivel ezeket közel minden program támogatja, ezért ajánlatos lehet a hiányzó vagy helytelen darabokat pótolni.

 

Erre a feladatra készült az MP3 CoverTag, amely automatikusan megkeresi és hozzáadja a borítóképet egy MP3 típusú fájlhoz. Ahelyett, hogy ezt egyesével kellene megtenni, az alkalmazás a csoportos feldolgozásra is ad lehetőséget. Ehhez a letisztult felületen keresztül hozzá kell adnunk a választott mappánkat, és indulhat is a keresés. Az MP3 CoverTag innen tölthető le.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.