Hirdetés

Hogyan állítsunk be hangsémákat?



|

A Speaker Admin automatizálja a rendszerük hangerejének a változtatását.

Hirdetés

A Windows rendszerek beépített megoldásaival és a harmadik felektől származó programokkal sok minden időzíthető. Mi lenne, ha automatizálhatnánk a gépünk hangerejét is? A Speaker Admin ebben segít, gyakorlatilag sémákat létrehozva és váltogatva

Speaker Admin segítségével automatizálhatjuk a gépünk hangerejét a különböző napszakoknak megfelelően. A programmal beállíthatóak olyan időkeretek, amelyekben a hangerő egy bizonyos szinten (vagy az alatt) marad - éjszaka pedig akár le is némíthatunk mindent, hogy ne zavarjunk másokat. A jelszóval is védhető alkalmazás segítségével azt is elérhetjük, hogy kizárólag vele tudjuk átállítani a rendszer hangerejét. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.