Hirdetés

Hogyan tegyük pendrive-unkat bootolhatóvá?



|

A MakeItBoot egy kattintással képes bootolhatóvá tenni az USB-kulcsunkat.

Hirdetés

A pendrive-ok általában nem bootolhatóak alapesetben, azonban különböző programokkal megoldható a kívánt feladat. Ennek hála az USB-kulcsunkon hordozhatunk egy kész operációs rendszert, amelyet betöltve például kijavíthatjuk egy sérült Windows hibáit.

 

Azonban ma már a Windows és nem Windows jellegű OS-ek esetében is népszerű a pendrive-ról való telepítés, ehhez pedig a BIOS-ban az elsődleges booteszköz a flash meghajtó kell legyen. A MakeItBoot egy olyan ingyenes program, amely ezzel a funkcióval egyetlen kattintással felruházza a pendrive-unkat, amire azután másolhatjuk is például az egyik linux-disztribúció szükséges fájljait.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.